^ Ugrás a tetejére
facebook

Esőcsepp masszázs

 Az ESŐCSEPP MASSZÁZS egy itthon még nagyon ritkán használt különleges eljárás, mely éterikus olajok és ezek jótékony hatásának egyvelegén alapszik.

 

 

 

Ehhez a nyugtató, méregtelenítő, fájdaloműző, harmonizáló és egyben energizáló masszázshoz tiszta, élő, szintetikumoktól mentes illóolajokat használunk, melyek minden egyes üvegcséje a természet ősi erejét őrzi. 

Hogyan zajlik a masszázs?

Az olajokat egy előre meghatározott sorrendben viszem fel a talpra, a lábfejre, majd a gerincre és a gerinc menti területekre. Gyengéden, különböző technikákkal (tollsimító, körkörös, fűrész, hüvelykujj-hengerlő, öblös, lazító) átmasszírozom a felsőtestet. Az olajkeverékek hatásának erősítéséhez forró kendőkkel történő borogatást majd nyújtást végzek. 

A masszázs aktiválja a testben az energiaáramlást (a-hatás akár egy hétig is érvényesül a hátizomzatban), ezáltal feloldódnak a fájdalom vagy stressz által okozott blokkok, könnyen távoznak a méreganyagok.

A masszázstechnikának és az illóolajok jótékony hatásának köszönhetően Önt átjárja a béke, a könnyedség, a harmónia.

 A masszázs hatása
Ezt az új eljárást a 80 – as években fejlesztette ki Dr. Gary Young, közösen a Lakota – gyógyítóval, Wallace Black Elk-el. Ennek alapja a tiszta természet. A test kommunikál a természettel és megérti. Ugyanúgy megérti a vegyészetet is (gyógyszerek), de ez ellen védekezik


Bizonyított, hogy a hátizomzatban sok parazita, vírus, baktérium és gomba telepszik meg. Bizonyos idő után gyulladások lépnek fel és a hátizmok ennek következtében megrövidülnek. Ha olyan izmokkal történik mindez, melyek a gerincet tartják egyensúlyban és a helyes irányban, akkor a gerinccsigolyák a megrövidült izmok irányába kezdenek el elmozdulni. Ennek következménye a gerincferdülés. Súlyos esetekben a gerincoszlop úgy áll, mint egy csigalépcső. Ezen megrövidült izmok masszírozása javítja az anyagcserét és az izmok gyógyulási folyamatát gyorsítja. De sajnos sok izom még a leggyakorlottabb masszőr számára sem elérhető. Pontosan itt jön a Raindrop Technique. Az olajok hátra történő feljuttatása után a növényi hatóanyagok behatolnak a hátizomzatba. Megérkezésük után még egy hétig hatékonyan dolgoznak. Baktériumokat, parazitákat, vírusokat és gombákat ölnek ki, melyek az izomszövetek között rakódtak le. Az olajok kiegyensúlyozó hatásukon kívül még a lelki és energetikai középút megtalálásában is segítenek.

 

 

 Bővebben szeretnéd tudni az Young Living olajok hatását, akkor ezen a linken tájékozódhatsz:

 http://www.younglivingaromaterapia.hu/#!szabados-kriszti/c19zl

 

 Az ESŐCSEPP MASSZÁZS két helyszínen is elérhető:

Gyál, Mikes Kelemen utca 7/2

Aroma-Mad központ, Budapest, XIV. Hungária körút 140-144.