^ Ugrás a tetejére
facebook

Illóolajok

 • ILLÓOLAJOK BESOROLÁSA

 

„A” TERÁPIÁS MINŐSÉG

·         Tiszta, hamisítatlan orvosi minőség. Leggyakrabban gőz desztillációval nyerik, tartalmazza az összes terápiás hatású összetevőt.

·         Minden Young Living olaj ebbe a kategóriába tartozik.

·         Biztonságos belsőleg való használatra is.

 

„B” TERMÉSZETES ÉS ORGANIKUS

·         Átjut az olajteszteken, de nem, vagy csak kis mennyiségű terápiás vegyületet tartalmaz.

·         Genetikusan módosított növényekből is származhat.

·         A desztilláció minősége és ideje a mérvadó terápiás potenciál kinyerésében.

 

„C” ILLAT MINŐSÉG, HAMISÍTOTT

·         Illat minőség, leggyakrabban parfümök alapanyagaként használják.

·         Hígítják szintetikus vagy vegyi úton előállított vegyületekkel.

 

„D” SZINTETIKUS VAGY TERMÉSZETAZONOS

·         Laboratóriumban készül.

 

·         Leggyakrabban szépségápolási termékekben alkalmazzák, mint a samponok szappanok stb.

Érzelmi stressz -blokk oldás

Vedd át az irányítást az ÉRZELMEID felett!

 

Az érzelmek az emberi test legnehezebben irányítható folyamatai, életünk minden területét meghatározzák.

Tudjuk, hogy kizárólag tudatos gondolkodással élhetünk egyensúlyban. Ha viszont hagyjuk, hogy érzelmeink irányítsák életünket, elhatalmasodhat a stressz rajtunk, ami különféle testi-léki tüneteket hozhat magával.

 

 

 •  Érzelmi-lelki gondok terhelnek?
 •  Nem tudod élvezni a jelen örömeit?
 • Alacsony az önbecsülésed?
 •  Negatív érzelmeket táplálsz mások iránt?
 •  Nem tudod elengedni a régi sérelmeket?
 • Harag kínoz, frusztrált vagy?

 

Érzelmi blokk oldása Young Living esszenciális olajokkal, mely segít abban, hogy az életünket új lelkesedéssel, örömmel éljük meg és képességeinknek megfelelően kiteljesedhessünk. 

Bővebben szeretnéd tudni az Young Living olajok hatását, akkor ezen a linken tájékozódhatsz:

 http://szabados-krisztina.wezzpage.hu/

 http://www.younglivingaromaterapia.hu/#!szabados-kriszti/c19zl

Young Living

AROMATERÁPIA - WELLAGING ÉLETMÓD

 KÖNNYEBB, BOLDOGABB, EGYSZERŰBB, TISZTÁBB ÉLET ESSZENCIÁLIS OLAJOKKAL

 

Mi is pontosan az esszenciális illóolaj?

 

A természetes illatok érzelmi világunkat látványosan befolyásolják és közérzetünket is javítják. Gondoljunk csak egy virágos rétre, vagy egy természetes környezetre ahol sokkal könnyebben ki tudunk kapcsolódni. Az illóolajok elsődleges hatása a szaglószervünkön keresztül érvényesül. Ezek az olajok, a természet egyedülálló ajándékai. Úgy is nevezik őket, hogy a természet "élő energiái".

 

Az illóolajokat a fákból, gyökerekből, virágokból, termésekből, magokból, levelekből nyerik. Sokféle illóolajat lehet kapni, de ezek többsége szintetikus oldat. A Young Living éterikus olajai a nyugodt, harmonikus környezetet varázsolják az otthonodba, munkahelyedre. Felemelnek, védelmeznek, nyugtatnak, regenerálnak.

 

 

Aromaolajok a mindennapokban

 

A mindennapi életbe rendkívül könnyű beépíteni a terápiás minőségű olajokat. Hiszen felhasználási módjuk rendkívül sokrétű.

 

Készíthetünk belőlük arcszérumot, kozmetikumot, masszázsolajt.

Levegőbe porlaszthatjuk, beletehetjük fürdővizitünkbe, szauna olajként használhatjuk.

Ételeinket ízesíthetjük velük, mosószerként, takarítószerként használhatjuk őket.

Autó, lakás, közösségi terek illatosítására használhatóak.

 

 

Hogyan hatnak az illóolajok?

Kutatások bizonyítják, hogy ha belélegezzük őket, vagy bőrön át alkalmazzuk,  képesek nyugtatni, energetizálni, kiegyensúlyozni, megfiatalítani a testet és a szellemet is.

- Női hormonok egyensúlyban tartása

 

-         A női hormonrendszer érzékeny és finom, egészen apró eltolódás is felboríthatja a működését.

-         Az aromaterápiában (a terápiás minőségű esszenciális olajokkal) az összes hormonmirigyet együttesen kezelhetjük

 

- Bőrápolás

- Fogyás elősegítése

- Immunrendszer erősítése

 

 

 

 

 

Bővebben szeretnéd tudni az Young Living olajok hatását, akkor ezen a linken tájékozódhatsz:

 http://www.younglivingaromaterapia.hu/#!szabados-kriszti/c19zl

 

 

Masszázs

 

- Csokoládé masszázs

- Talpreflexológia

- Mézes hátmasszázs

- Lávaköves masszázs

- Soul-Well masszázs

 

 

 

Lugosítás

Egészségünk titka: a pH-egyensúly

Gyakran van úgy, hogy Ön bármiféle különösebb ok nélkül fáradtnak érzi magát?

Súlyproblémákkal küszködik, vagy betegségek gyötrik?

 

 Betegségeinknek egyetlen alapvető oka van,ez pedig nem más mint testünk ELSAVASODÁSA!

Aki már valaha diétázott, fogyókúrázott, méregtelenített, pontosan tudja, milyen fontos szerepe van folyadék-bevitelnek, különösképpen a víznek.

Mint ahogy testünk szabályozza a hőmérsékletét, a vér pH-értékét is befolyásolja egy nagyon szűk tartományban; és mindent megtesz azért, hogy ezt fenntartsa. A vér elsavasodásának elkerülése végett a szervezet eltárolja a savakat a sejtekben, ezzel túlterhelve őket. Belső nedveink pH szintje testünk minden egyes sejtjére hatással van; és ha a savasság hosszan tart, megzavarja az összes sejtszintű aktivitást - megakadályozza az életet magát.

Három okból kifolyólag következhet be elsavasodás:

1.     Ha túl sok savas ételt eszünk

2.     Ha mérgek halmozódnak fel, vagy mikroorganizmusok szaporodnak el a szervezetünkben

3.     Vagy akkor, ha testünk helytelenül bontja le, illetve semmisíti meg a savakat.

 Napjaink táplálkozása a leggyakoribb oka az elsavasodás kialakulásának. Túl nagy mértékben fogyasztunk savasító állati eredetű ételeket, mint például a hús, sajt vagy tojás; túl sok savasító italt iszunk, mint például a kávé, sör vagy egyéb alkoholos italok, illetve nagy mennyiségű cukrot viszünk be szervezetünkbe. Ezzel szemben kevés zöldséget eszünk, melyek segítenének ellensúlyozni a savakat. 

Még a stressz és a többi negatív érzelem is savakat termel, ennek következtében a stresszes ember könnyebben megbetegedhet.

Amikor felborul szervezetünk pH-ja, számos problémával szembekerülhetünk. Egy elsavasodott testben az egészséges sejtek elkezdenek felbomlani - a megváltozott környezet hatására -, és különféle baktériumok alakulnak ki belőlük, melyek élesztő- és egyéb gombákká válnak, végül penészgombává – melyek aztán újabb savakat termelnek. Ez az ördögi kör így folytatódik, és az enyhe tünetekből később súlyosabb problémák alakulhatnak ki.

A savasság a következő problémákat okozhatja, csak hogy néhányat említsek:

 • száraz bőr
 • izomláz
 • emésztési zavarok
 • depresszió
 • csontritkulás
 • magas vérnyomás
 • cukorbetegség
 • rák

 

A zsír egy sav-probléma!

·         A zsír kialakulásának valódi oka szintén a savasságban keresendő! A test zsírsejteket termel, hogy elszállítsák a savakat a létfontosságú szervektől; melyek különben komoly károsodást szenvednének. A zsír menti meg az Ön életét! A zsír valójában nem más, mint a test reakciója egy veszélyesen túlsavasodott állapotra.

Fáradtság

A test elsavasodása nagyon gyakran okoz alacsony energiaszintet. Egy savas közegben termelődő méreganyagok lecsökkentik a fehérje és az ásványi anyagok felszívódását, így meggyengül a test hormon- és enzimtermelő képessége, és a sejtek nehezebben újulnak meg, a test kevesebb energiát termel. Ennek eredményeképpen fáradtságot és csökkent állóképességet tapasztalunk.

A pH-egyensúly helyreállítása helyes étrendet igényel. Ez azt jelenti, hogy lúgosító ételeket (zöldségek, alacsony cukortartalmú gyümölcsök, stb.) és nagy mennyiségű vizet kell fogyasztanunk.

Savasító és lúgosító hatású ételek

Az átlagos táplálkozás túlnyomórészt savasító ételeket tartalmaz, közel 90%-ban. Ezzel szemben az ideális arány majdnem pont a fordítottja – 20% savasító és 80% lúgosító étel lenne!
Nem véletlenül van tehát ennyi túlsúlyos vagy vérnyomásproblémával küszködő ember.

Most beszéljünk egy kicsit a különböző ételek testre való hatásairól, ahogy azok a pH-értéket befolyásolják.

 

 

A GYÜMÖLCSÖK kiváló ásványi anyag- és rost-, illetve vitaminforrások, azonban a legtöbbjüknek magas a cukortartalma, így savasító hatást gyakorolnak a testre. Ha túlzottan el van savasodva a teste, mértékkel fogyassza az ilyen gyümölcsöket, de ha a pH-értéke rendben van, eheti őket az étkezések között. Néhány enyhén savasító gyümölcs például az alma, narancs, szőlő, barack, szilva, ananász vagy körte, míg a banán, citrom, meggy vagy a mazsola lúgosítanak.

Ugyan a TEJTERMÉKEKnagy mennyiségű ásványi anyagot tartalmaznak, melyek lúgosítják a testet, de a laktóz (tejcukor) tartalmuk elősegíti a gombák jelenlétét, melyek tejsavvá alakítják azt. Minél tovább tart a tejtermékek előállítási folyamata, vagy minél tovább tárolják, annál inkább savasító hatásúvá válnak.

A GABONAFÉLÉK, mint a búza, rizs, zab vagy az árpa, kisebb-nagyobb mértékben savasítanak az összetett szénhidráttartalmuk miatt, de fogyaszthatóak mérsékelt mennyiségben, és zöldségek mellé különösen hasznosak. A hajdina önmagában is lúgosít.

A PÉKÁRUK többsége nem tesz jót a testnek a finomított liszt- és a magas élesztőtartalmuk miatt. A kenyérben, süteményekben vagy a tortákban található élesztő elősegíti a szervezet gombásodását, és így hozzájárul az elsavasodáshoz. Fehér kenyér helyett lehetőleg teljes kiőrlésű (barna) kenyeret fogyasszon, illetve olyan kenyeret, mely egyáltalán nem vagy kevesebb élesztőt tartalmaz.

Sokan úgy gondolják, hogy az OLAJOK ÉS ZSÍROK okozzák a túlsúlyt, és ezért próbálnak minél kevesebbet bevinni belőlük. Ám a túlsavasodás oka a sav-lúg arányban keresendő, és a testnek igenis szüksége van a zsírokra, hogy megvédje önmagát a savaktól. Nem mindegy viszont, hogy milyen zsiradékot használunk. Lehetőleg kerülje a telített zsírokat (ezek szobahőmérsékleten szilárdak, mint pl a margarin és a vaj), és fogyasszon helyettük telítetleneket (legjobbak az olívaolaj, halolaj, kankalinolaj, borágóolaj vagy a lenmagolaj).

Az összes HÚS ÉS HAL savasító étel. Vannak közöttük kevésbé savasítóak, mint például a máj, lazac vagy pisztráng, illetve erősen savasítóak, mint a disznó-, marha vagy a borjúhús. Kerülje az utóbbiakat, és egyen helyettük inkább csirke-, vagy pulykahúst, de azokat is mérsékelt mennyiségben. A fehérjebevitelt gyakran hússal fedezzük, de ezek amellett, hogy sok fehérjét tartalmaznak, tartalmaznak telített zsírokat és koleszterint is. A szükséges fehérjéhez és aminosavakhoz hozzá lehet jutni a zöldségekből is, melyek – a hússal ellentétben – rengeteg vitamint és ásványi anyagot is tartalmaznak. Túlzott elsavasodás esetén a legjobb, ha egyáltalán nem fogyaszt húst, amíg helyre nem áll a szervezete.

A GOMBÁK a természetben lebontó szerepet töltenek be, és – ellentétben a növényekkel – szén-dioxidot termelnek oxigén helyett. Ha gombákat fogyasztunk, az megmérgezi az emberi sejteket is, így mindegyik fajtájuk – legyen az akár csiperke, őzlábgomba, moszat vagy szarvasgomba – mindenféle formában mérgező. Ne fogyassza őket, és lehetőleg kerülje a hosszan tárolt gabonákat, a kukorica- és földimogyoró-termékeket is, melyeknek magas a gombatartalma.

Ha teheti, fogyasszon CSÍRÁKAT mivel ezek rendkívül gazdagok tápanyagokban, és ahogy növekszenek, egyre lúgosabbá válnak. Vásárolhat búzacsírát vagy szójacsírát a boltban, de akár termeszthet is a saját konyhájában.

 

 

A pH-egyensúly a szuperhidratálással kezdődik

Szervezetünk gyakorlatilag minden funkciójához szükség van vízre. A víz szállítja a tápanyagokat az emésztőrendszertől a sejtekig, és a bomlástermékeket a sejtektől a kiválasztó szervekig, hogy aztán kiürüljenek. Fontos szerepet játszik a légzésben, a hőszabályozásban és az elektrokémiai folyamatokban is, mint például az idegműködés.

A víz a legfontosabb elem a helyes pH-érték létrehozásához és fenntartásához. Mivel naponta 2-2,5 litert vesztünk a normális testműködések során, rendkívül fontos ezt pótolni nagy mennyiségű és jó minőségű vízzel. 

 

 

Vajon mindegy, hogy milyen folyadékkal pótoljuk testünk vízszükségleteit?

 NEM!!!

A kávé, az alkohol, a tea, a szénsavas, cukrozott üdítők és az egyéb divatos „löttyök” nem helyettesítik a tiszta vizet, és ahelyett, hogy pótolnák a vizet, éppen ellenkező hatást fejtenek ki. Ugyan ezek az italok tartalmaznak vizet, de nagyobb mértékben tartalmaznak vízelvonó (dehidratáló) anyagokat is, melyek nemcsak az őket feloldó vizet távolítják el, hanem testünk víztartalékaiból is elvonnak, így rendkívüli mértékben hozzájárulnak az elsavasodáshoz.
1 liter kóla savasító hatásának ellensúlyozásához 20 liter vizet kellene meginnunk!

Ha nem iszunk elegendő mennyiségű vizet, annak komoly következményei lehetnek:

 • Lassulnak az anyagcsere folyamatok
 • Felhalmozódnak a savak, mivel nem tudnak megfelelően kiürülni
 • Agyműködésünk, emlékezőképességünk gyengébbé válik
 • Állandóan fáradtnak érezzük magunkat

Ionos ásványok

Az ionos ásványi anyagok a legfontosabb tápanyagok, melyek fenntartják a sav-bázis egyensúlyt. Különösen a kalcium-, nátrium-, kálium-, magnézium-, réz-, klorid-, és hidrogénkarbonát-ion játszik fontos szerepet egészségünk megőrzésében. Ha a savszint túl magas, testünk eltárolja a savakat a szövetekben és a szervekben, illetve ásványokat használ fel a semlegesítésükre, kivonva őket a különféle szervekből, csontokból és a fogakból.

Testünk az ionok segítségével állítja elő az elektromos energiát, mely számos életműködés alapjául szolgál. Elektromos impulzusokat használ az idegrendszer, hogy továbbítsa az ingereket, ami megnyilvánul az izomműködésben, a kiválasztásban, a mirigyek működésében, az agyműködésben, és a hőszabályozásban is. Bármely ionos ásványi anyag kiegyensúlyozatlansága megzavarhatja a testünk elektromos üzeneteit, ami általános testi zavarokhoz és betegségekhez vezet.

Hogyan juttathatjuk be a megfelelő ásványi anyagokat kellő mennyiségben a szervezetbe? Ehhez a legjobb forrást a zöld levelű zöldségek nyújtják számunkra, és emellett hasznos a sárgarépa, a brokkoli, a bab, a kelbimbó és az édesburgonya fogyasztása is. Kevésbé ismertek, de annál értékesebb zöld növények a búzafű, az árpafű, a lucernafű és a spirulina alga, melyek a legjobban lúgosító táplálékok közé tartoznak. Különféle olajos magvak, illetve a gyümölcsök nagy része szintén tartalmaznak ásványi anyagokat.

Zöld táplálékok – A természet válaszai a helyes pH-egyensúly érdekében

A zöld növények a legjobban lúgosító ételek a Földön, tele értékes tápanyaggal. A zöld füvek könnyen felszívódó vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal, rosttal, klorofillal és enzimekkel töltik fel a szervezetünket, melyek segítenek semlegesíteni a vérben és a szövetekben levő savakat.

A zöldek rendkívül gazdagok klorofillban, melyet gyakran hívnak a növények "vérének". A klorofill molekulaszerkezete majdnem olyan, mint az emberi véré, annyi különbséggel csak, hogy míg a klorofillban a magnézium a középső atom, a vérben vas. A szervezetünk ki tudja cserélni a klorofill középső atomját vasra, hogy így vért alakítson ki, és építsen fel. A klorofill segíti a vér sejtjeit, hogy ellássák oxigénnel a test minden részét.

Zöld levek fogyasztásával bőséges mennyiségű enzimmel töltheti fel a szervezetét, melyekre a szervezetében végbemenő szinte összes kémiai tevékenységnél szükség van.

Íme a zöldek néhány előnyös tulajdonsága:

·         A klorofill megköti a fényt, így bármely más anyagnál több fényenergiát tartalmaz.

 •  A zöld italoknak magas az oxigéntartalma, mint ahogy az összes zöld, klorofillt tartalmazó növénynek. Az agy és az összes szövet optimális működéséhez magas oxigéntartalmú környezetre van szükség.
 • A klorofill antibakteriális hatású, és egyaránt használható gyógyításra külsőleg és belsőleg is.
 • A tudomány bebizonyította, hogy a klorofill megállítja a kártékony baktériumok növekedését és fejlődését.
 • A zöld levek sokkal hatékonyabb méregtelenítők, mint a sárgarépalé vagy a többi gyümölcs és zöldség. Dr. Earp Thomas szerint 15 kg búzafű méregtelenítő hatása egyenértékű 350 kg sárgarépáéval, fejes salátáéval vagy zellerével.
 • Több, mint 70%-ban tartalmaznak klorofillt.

A helyes pH-egyensúly nagyon hasonlít a fény egyensúlyához

A tiszta, világos, fehér fény a spektrum minden színének tökéletes egyensúlyából jön létre. Ha bármilyen mértékben is megbomlik az arányuk, a fény nem lesz többé tiszta. Hasonló módon a pH-egyensúly is minden szükséges elem és tápanyag közreműködése által valósul meg.
Semelyik elem nem képes egyedül előidézni ezt az egyensúlyt, de amikor a test megkapja az összes szükséges tápanyagot, akkor létrejön az egyensúly.

A pH-egyensúly elérhető táplálék kiegészítők fogyasztása nélkül is, azonban használatukkal jelentősen meggyorsítható és hatékonyabbá tehető a folyamat.

Mit tapasztalhat, ha elkezdi újra egyensúlyba hozni testének pH-ját tápanyag dús, lúgosító ételekkel vagy táplálék kiegészítőkkel?

 

·         Lehetséges, hogy méregtelenítési tüneteket tapasztal majd, mint például szédülés, hányinger, fejfájás vagy fáradtság. Ez azért van, mert ahogy a test elkezd megszabadulni a felgyülemlett savaktól, a vér szennyezettebb lesz, így rosszabb közérzetet tapasztalhat, mielőtt jobban érezné magát. Ez jó, annak a jele, hogy a teste kiüríti az elraktározódott méreganyagokat a szervezetéből.Hol szeretné inkább tudni a rossz dolgokat: a testén belül vagy kívül?

 • Talán úgy találja majd, hogy kevésbé éhes; ez azért van, mert az evés utáni vágy nagyon gyakran a test víz utáni könyörgése. Ha nem hiszi, próbálja ki! Legközelebb, amikor úgy érzi, muszáj ennie, igyon meg egy liter zöld italt. Fogadok, hogy legtöbb esetben az éhség eltűnik.
 • Több zöldségre fog vágyni, mint eddig.
 • Elképzelhető, hogy bizonyos ételek utáni erős vágya csökkenni fog. Az egészségtelen ételek, mint például a csokoládé, gomba, szénsavas üdítők, édességek vagy a vörös húsok iránti vágy általában lecsökken.
 • Ahogy helyreáll a pH-egyensúly, a teste elkezdi megszabadítani magát a felesleges zsírtól, mely az elsavasodás következménye volt. Nem szokatlan jelenség, hogy ha valaki tartja magát ahhoz, hogy megiszik naponta legalább 3-4 litert, akkor akár egy hónap alatt leadhat 5-10 kg-t.
 • Megtapasztalhatja, hogy megnő az energiaszintje.
 • Ha folyamatosan issza a nagy mennyiségű zöld levet minden nap, akkor észreveheti majd, hogy a bőre hihetetlen változáson megy keresztül. A szervezetünknek legmegfelelőbb nagy mennyiségű strukturált víz drámai hatást tud kifejteni a bőrre. Az eddigi száraz és esetleg ráncos bőr hidratálttá válik, sima és rugalmas lesz.
 • Észreveheti, hogy jobban és mélyebben alszik. Sokan beszámolnak arról, hogy az eddigi 8-10 óra alvás helyett sokkal kevesebbre van szükségük, hogy teljesen kipihenjék magukat.
 • Lehet, hogy tisztulni kezd a gondolkodása, és megszűnnek a ködös pillanatok, amelyeket néhanapján tapasztalhat. Ahogy gondolkodásunk tisztábbá válik, javul a stresszhelyzetek kezelésére való képességünk.
 • Sokkal ritkábban vagy egyáltalán nem betegszik meg. Egy egészséges, enyhén lúgos testben nem szaporodnak el a kórokozók, és nem alakulnak ki a rendellenességek, illetve megerősödik a szervezet immunrendszere. Nem örülne neki, ha nem kellene többet gyógyszerekre költenie?

Általános egészségi állapota igen pozitív irányba lép előre.

Hiszem, hogy a testünk egészségesnek, élettel telinek és rugalmasnak teremtetett. Minden képessége megvan arra, hogy meggyógyítsa magát, ha mind a szükséges környezet, mind a szükséges tápanyagok rendelkezésére állnak.

Tudom, hogy egészségessé válni sokszor nem könnyű, ezért arra törekszem, hogy hasznos információkat nyújtsak, ami segít Önnek az egészsége szempontjából jobb döntéseket hozni.

Fedezze fel a lúgosítás hihetetlen előnyeit!

Emlékszik, milyen jól érezte magát gyerekkorában? Mennyi energiája volt? Most visszanyerheti az egészség és az erőnlét nagyszerű érzését...

Az egész a testének egyensúlyba hozásával kezdődik.

 

 A JÓLÉT ÖNT IS MEGILLETI SZÜLETÉSÉNÉL FOGVA!  

Bemutatkozás

Fleischerné Szabados Krisztina vagyok, Ikrek a napjegyem és Skorpió az aszcendensem.

Az otthon, a család, a lélek dolgai számomra kulcsfontosságúak.

Hivatásomat tekintve kozmetikus-szépségterapeuta vagyok.

Számomra fontos, hogy minél természetesebb, kemikáliáktól mentes szerekkel és módszerekkel segítsem a hozzám ellátogató vendégeimet. 

 

1994 óta dolgozom kozmetikusként, és az óta is számos továbbképzésen vettem részt:

 

·         gyümölcssavas hámlasztás

·         natúr kozmetikai módszerek elsajátítása

·         DERMATO-VACCUM reflexológia

·         HIGH CARE testkezelések

·         tű nélküli mezoterápiás arc-és testkezelés

 

2000-ben lettem természetgyógyász-reflexologus.

A folyamatos fejlődés fontos számomra ezért elsajátítottam az alábbi képzéseket is:

 

·         arolo

·         reiki mester

·         kineziológia

·          spirituális választerápeuta

·         Hellingeri családállítás

·         esőcsepp masszázs

 

 ELKÖTELEZETT HÍVE VAGYOK A HOLISZTIKUS SZEMLÉLETNEK.

 

YOUNG LIVING olajok megismerése mérföldkő volt számomra. Az aromaterápia felfedezésével új világ tárult elém, az illóolajok csodálatos világa.

Melyek fantasztikus lehetőségeket nyújtanak a TEST-LÉLEK-SZELLEM egyensúly kiteljesedéséhez. Öröm számomra, hogy megtaláltam az a területet, ahol kihasználhatom érzékenységemet és gyógyító képességeimet.

 

 

 

Fleischerné Szabados Krisztina

 Holisztikus lélek tréner

 

A „SORSMŰHELY KOZMETIKA” Gyálon található

 Cím: 2360, Gyál Mikes Kelemen utca 7/2

 Bejelentkezés

Előzetes megbeszélés szerint az alábbi telefonszámon:

 06-20-911-34-37

 E-mail címem: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Testszépítő kezelések

Tű nélküli MEZOTERÁPIA

 

              

 

A kozmetika készítmények alkalmazásának alapvető dilemmája a hatóanyagok bőrön át történő limitált felszívódó képessége. A hagyományos kezelések során többé-kevésbé az elhalt szaruréteget kezeljük, amely már nem képes megújulásra. Igazi bőrmegújító hatást nem tudunk elérni, mivel a hatóanyagokat nem vagyunk képesek megfelelő mélységbe juttatni.

Számos kozmetikai bőrprobléma a laza rostos kötőszövetből ered. Orvosi szinten közvetlen injekciózással (plasztikai sebészettel) lehet javítani a tüneteken. Az orvos-kozmetológia területén a tűs és tű nélküli mezoterápia igazi nagy áttörést jelentett. 

 Hatékonyságát mi sem tükrözi jobban, minthogy napjainkra orvosok és kozmetikusok ezrei alkalmazzák az eljárást a világ minden pontján. A tű nélküli mezoterápia lehetőséget ad a hatékony fájdalommentes kezelésre. Az esztétikai orvoslásban és kozmetikai gyakorlatban egyaránt számos alternatív lehetőséget nyújt az arc és a test bőrének szépítésében. 

A tű nélküli mezoterápiás kezelések során vendégeimnek nem kell számolnia a kellemetlen fájdalommal, eritémával, vagy az esetlegesen kialakuló véraláfutásokkal. 
Mezoterápiás hatóanyagaink orvosi tisztaságú koncentrált anyagok, melyek képesek a bőr mélyebb rétegeibe közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez eljutni és ott terápiás hatásukat kifejteni. 

A kezelhető tünetek skálája igen széles:
• arcfiatalítás,
• gyulladáscsökkentés,
• hisztamin felszabadulás csökkentése,
• cellulit kezelés,
• alakformálás,
• kötőszöveti gyengeségek kezelése (petyhüdt bőr, stria),
• érfalerősítés,
• hajhullás,
• pigmentfolt problémák,
• mélyrétegi hidratálás.A kezelés 1 órát vesz igénybe.

Arckezelések:     8.000.- forint/alkalom
Testkezelések:   7.000.- forint/alkalom