^ Ugrás a tetejére
facebook

Kavitációs lipolézeres zsírbontás

 KAVITÁCIÓS LIPOLÉZERES ZSÍRBONTÁS

 

A zsírsejtek száma életünk során adott, tehát ahány zsírsejttel születünk, annyival halunk meg. Fogyás vagy hízás esetén is csupán a zsírsejtek mérete változik: maga a sejt nem tűnik el. Ha tehát hagyományos módszerekkel (pl. diéta, sport) fogyunk, csak a zsírsejtek térfogatát csökkentjük, ami lehetőséget teremt a későbbi visszahízásra és a jojó-effektus kialakulására.

Tartós megoldást jelenthet azonban a zsírsejtek végleges eltávolítása, hiszen méretük így később nem tud növekedni, és – mivel az elpusztított zsírsejtek helyett felnőttkorban már nem keletkeznek újak – a még meglévő zsírsejtek osztódásától sem kell tartanunk.

A zsírsejtek végleges eltávolítására jelenlegi ismereteink szerint mindössze két módszer képes: a műtéti zsírleszívás és az ultrahangos, kavitációs zsírbontás.

 

Mi is a kavitációs zsírbontás?

A leghatásosabb módszer, mely a mélyebb rétegekben felhalmozódott zsírt látványosan bontja.
Ez a módszer alacsony frekvenciájú ultrahang hullámokat bocsát ki, melynek hatására magas nyomású légbuborékok keletkeznek a zsírsejtek körül, ennek a zsírsejtek nem képesek ellenállni és megsemmisülnek. A szétrobbantott zsírsejtek bekerülnek a véráramba majd a nyirokkeringésbe, és természetes módon távoznak az emberi szervezetből. Különösen a vastagabb zsírréteggel rendelkező vendégeknél rendkívül hatásos (kötényhas megszűntetése).

A narancsbőrt a bőr alatti zsírsejtekben felhalmozódott méreganyagok okozzák. Mivel ultrahangos, kavitációs zsírbontás során ezeket a zsírsejteket eltávolítjuk, a kezelés hatására a narancsbőrt nagy mértékben javítja, és el is tüntetheti. 

Újraindítja a kollagén termelődést, megfiatalítja, feszesíti a bőrfelületet.

Bármilyen fajta zsírszöveten alkalmazható a kavitáció, legyen az tömör, rostos, ödémás vagy laza zsírszövet.

A kavitációs fogyasztás igazi alternatíva a műtéti úton történő zsírleszívásra. Kiválóan működik az olyan területeken, amelyet sem a mozgás, sem a diéta nem tud csökkenteni.

 

 

 

 

Az ultrahangos zsírbontás a legproblémásabb testrészeken, a hason, a combokon, a fenéken és a felkaron is tartós és célzott alakformálásra nyújt lehetőséget.

 

A kezelésről:

 

A kezelés folyamán egy langyos kezelőfejjel, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a kezelt testrészt. Ezt követően vákuummasszázst alkalmazunk.

Ez jótékony hatásai mellett beindítja a nyirokkeringést, ami segít a szervezetnek a felszabadult zsírsejtek eltávozásában. Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton a nyirokrendszeren keresztül a májba kerülnek, majd ott lebontódnak.

A kiürüléshez elengedhetetlen a napi minimum 2 liter folyadék fogyasztása. A kezelések időtartama alatt szénhidrátban szegény étrendet szükséges betartani, javasolt napi fél óra mozgás.

A kezelések 7 naponta ismételhetőek, mivel a szervezetből ennyi idő szükséges a zsírok távozásához.

Az eljárás fájdalommentes, kifejezetten kellemes, masszázs jellegű. Egyetlen zavaró tényező a kavitációs technológia alkalmazásából fakadó sajátos hanghatás lehet.

A méretcsökkenés már pár kezelés (4 alkalom) után látványos.

 

Alkalmazási területek:

 

  • ·        Has (oldalt és középen)
  • ·        Fenék
  • ·        Külső comb
  • ·        Belső comb
  • ·        Kar

 

Kavitációs zsírbontás előnyei:

Nem szükséges a kezelt terület előzetes előkészítése.
Nincs gyógyulási idő, a páciensek a kezelések után azonnal visszatérhetnek mindennapi életükhöz.

Egy kezelés kb 50 perc, ami akár ebédidőben is beiktatható.

A teljes kúra is maximálisan 16-20 kezelést jelent, heti 1 alkalommal.