Access Bar kezelés

Az Access bars kezelés bemutatásánál fő célom, a szakmaiságot nem nélkülözve, mégis gyakorlati képet adjak arról, hogy miről is szól egy kezelés.

Hogy miért is érdemes választani a világon, az egyik legegyszerűbb technikát?

Rengeteg szakirodalom szól arról, hogy életünk a fogantatástól a születésen át, kb 6 éves korunkig a legmeghatározóbb. A megélt élményeink, akár jó, akár rossz, elraktátározódnak a tudatalattiban és ahogy fejlődünk, növekszünk, van amit elfelejtünk, elzárunk,de van olyan amire élénken emlékszünk felnőttként is. Az agyunk rengeteg információt tárol. A Bars egy 32 pontból álló gyengéd érintésen alapuló eszköz, amivel a jelenben megélt, de a múltból hozott érzelmi mintáidat át lehet alakítani anélkül, hogy újra élnéd a traumatizált, fájó emlékeket. Olyan ez a kezelés, mintha az agyad egy CD tároló lenne és a kezelés alatt, a jelenben épp foglalkoztató problémára, egy adott CD lemezt kihúzunk és töröljük a hozzá tartozó negatív érzelmi élményt. Persze attól még nem felejted el, csak nem fog szorongó érzéssel eltölteni ha rágondolsz. Ezáltal feloldod az önmagadról alkotott ítéleteket.

Menete:
Maga a kezelés masszázságyon történik. Aktiválom a test energiarendszerét. A pontok nem konkrét szervekhez, hanem életterületekhez kapcsolódnak. A 32 pont gyengéd érintéssel történő stimulálása meghatározott sorrendben történik. 1óra stresszoldás. Gyerekeknél rövidebb a kezelés, kb 30 perc. Mély relaxáció, ami után könnyedebbnek érzed magad.

A videó bemutatja, hogy változik az agy működése egy bars kezelés alatt.