Egyéni családállítás

Minden családnak megvannak a saját történetei amelyekhez az emberek hűségesek. Sorsok ismétlődnek, több generációval előttünk élt őseinkre is hasonlíthatunk. Tudattalanul vonzódunk, választunk embereket, munkát. Mindíg ugyanaz ismétlődik az életünkben, megmagyarázhatatlan belső félelem, konfliktus irányít.

Ez a terápia neked szól ha valódi válaszokat keresel egy adott helyzetre, problémára, legyen szó egészségről, pénzről, párkapcsolatról, szexről. A szakmai és üzleti sikertelenség ki nem teljesedése mögött is, a családban látott minták vagy éppen a nem látott minták okozzák az elakadásokat.

Mindenkit körülvesz egy láthatatlan szellemi energia mező, hívhatjuk aurának, morfogenetikus mezőnek is. Az egyéni kezelés célja a benned lévő elakadások valódi okának feltérképezése és gyógyító szavakkal történő feloldása.

A kezelés menete:
A kezelés illóolajos üvegekkel történik. Minden illóolajnak saját információs üzenete van, amit a kezelés végén közösen megbeszélünk. Kiválasztasz egy üveget, ami Téged fog képviselni, majd a megbeszélt szereplőknek is kiválasztasz egy egy üveget (lehet az konkrét személy, érzés, állapot, tünet). Légzéstechnikával egy ellazult állapotba kerülsz így könnyebb lesz befelé figyelni. Mindegyik üveg attól, hogy megérinted, saját érzetet fog adni. Feljöhetnek emlékek, gondolatok, megjelenhetnek testi tünetek is, amiket szavakkal oldunk. Ezek lehetőséget adnak arra hogy rendeződjenek, átalakuljanak a családban lévő régi, elfeledett vagy épp aktuális konfliktusok. A legnagyobb ajándék hogy minden amit kioldasz a családrendszerből az utódok, következő generációk sem viszik tovább a terheket.

Bővebben Bert Hellinger könyveiből tájékozódhatsz.

Családállítás