Energetikai ránctalanítás

Az érintés gyógyító erejét évezredek óta alkalmazzák feszültség és stresszoldásra. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy az emberi érintésnek fontos szerepe van az életünkben. Az érintéssel erősítjük önmagunk és a másik ember immunrendszerét, hiszen örömhormonok szabadulnak fel bennünk és a másik emberben is. A múltban átélt traumák, negatív élmények lenyomatot képeznek a testünkben, beleértve a ráncokat, barázdákat az arcunkon, dekoltázsunkon.A z energetikai ránctalanító kezelés egy különleges érintésterápia.

Energetikai ránctalanítás

Menete:
Aktiválom a test energia rendszerét. A kezeimet a dekoltázsra helyezve, meghatározott sorrendben haladok felfelé az arcon, egészen a fejtetőig, miközben az izmokban lévő feszültség kioldódik. A kezelés végére örömtelibb felszabadultabb állapotba kerülsz. A ráncok kisimultabbak lesznek. Pozitív hatással van a hormonrendszerre, a bőr rugalmasságára. Erősíti az immunrendszert.

Ez a kezelés neked szól ha fizikai beavatkozások nélkül szeretnél fiatalosabb feszesebb bőrt. Kapcsolatod a testeddel harmónikusabbá válik.