Esőcsepp masszázs

Különleges terápia, igazi wellness élmény.

Ez a kezelés mindenkinek szól, aki stresszesnek érzi a mindennapok helyzeteit. Legyél akár vezető beosztású, irodában dolgozó, fizikai munkát végző vagy tanuló.

Az illóolajokat a növények életerejének tartják. Már az ókorban is ezzel gyógyították az embereket. Dr. Gary Young a 80-as években fejlesztette ki ezt a technikát egy Lakota gyógyítóval, Wallace Black Elk-el.

Az illóolajok tiszta esszenciák, ebben rejlik az erejük. Pozitívan befolyásolják a testi és lelki folyamatainkat. A bőrbe jutva ott fejtik ki a hatásukat ahol a legjobban kell a testet táplálni. A masszázs támogatja az öngyógyító folyamatokat a testben, felerősíti az életenergia áramlását. Igazi testi, lelki kikapcsolódás.

Menete:
A masszázs talpon és háton történik. A 9 illóolaj meghatározott sorrendben követi egymást. Alig van benne 1-2 erőteljesebb mozdulat, ugyanis a technika a tollsimitás, ami az olajok eloszlatása egy speciális kéztechnikával. A hatás fokozására a masszázs végén forró törölközőt terítek a hátra, így biztosítva a mélyebb relaxációt.